Bana Masal Anlatma: Suriçi'nde Aşk ve Macera 720p HD
Bana Masal Anlatma Full İzle 720p Film: Suriçi'nde Aşk ve Macera
Bana Masal Anlatma, 2015 yılında vizyona giren ve Burak Aksak'ın yönettiği bir komedi-dram filmidir. Film, İstanbul'un Suriçi semtinde yaşayan dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman) ve ona aşkı öğreten Ayperi (Hande Doğandemir) arasındaki ilişkiyi anlatmaktadır.
bana masal anlatma full izle 720p film
Film, hem güldüren hem de duygulandıran bir hikaye sunuyor. Rıza, kızlar konusunda çekingen ve şanssız bir gençtir. Babasının ölümünden sonra dolmuş şoförlüğü yaparak geçimini sağlamaktadır. Mahalledeki herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan Rıza'nın hayatı, Ayperi ile tanışmasıyla değişir.
Ayperi, elini attığı her şeyi güzelleştiren bir masal kahramanı gibidir. Rıza'ya aşkı öğretirken, onun da hayatına renk katar. Ancak Ayperi'nin bir sırrı vardır ve bu sır, ikilinin ilişkisini tehlikeye atacaktır.
Bana Masal Anlatma Full İzle 720p Film: Oyuncular ve Yapım Ekibi
Bana Masal Anlatma filminin başrolünde Fatih Artman ve Hande Doğandemir yer alıyor. Filmde ayrıca Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Gürkan Uygun, Tarık Ünlüoğlu, Erdal Tosun, Sadi Celil Cengiz, Berat Yenilmez, Burcu Biricik ve Ercan Yazgan gibi isimler de rol alıyor.
Filmin yönetmeni ve senaristi Burak Aksak'tır. Burak Aksak daha önce Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim ve Kardeş Payı gibi dizilerin de senaristliğini yapmıştır. Filmin yapımcısı ise BKM'dir. Filmin müzikleri ise Fikret Kızılok'a aittir.
Bana Masal Anlatma Full İzle 720p Film: Eleştiriler ve Ödüller
Bana Masal Anlatma filmi hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Film, IMDb'de 7.4 puan alarak yüksek bir değerlendirme elde etti. Ayrıca film, Google Play'de de 4.5 yıldız aldı.
Film, aynı zamanda birçok ödül de kazandı. Film, 2016 yılında Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde En İyi Komedi Filmi Ödülü'nü aldı. Ayrıca film, 2016 yılında Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Senaryo Ödülü'ne aday gösterildi.
Bana Masal Anlatma Full İzle 720p Film: Nereden İzleyebilirsiniz?
Bana Masal Anlatma filmini nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız, size birkaç seçenek sunabiliriz. Film, Google Play'de satın alınabilir veya kiralanabilir. Ayrıca film, YouTube'da da mevcuttur. Bunun yanında filmi WFilmizle sitesinden de 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz.
Bana Masal Anlatma filmini izlemek için bu seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Film size hem eğlenceli hem de duygusal bir deneyim sunacaktır. Bana Masal Anlatma full izle 720p film için iyi seyirler dileriz. ca3e7ad8fd